O nama

Tiskara Munger je specijalizirana tiskara za izradu pozivnica za vjenčanja, zahvalnica, menu-a, etiketa za vino, kartica za poklone, kutija za kolače, kuverata, pozivnica za rođendane, krstitke, pozivnice za evente, te proslave raznih drugih obljetnica.

Ne postoji pozivnica za vjenčanje koju mi nemožemo izraditi.

S obzirom da smo mi proizvođači, kod nas možete sami kreirati svoju pozivnicu za vjenčanje, zahvalnicu, etiketu za vino, menu, popis gostiju, brojeve za stol i sve ostalo iz velike palete papira (reljefni papiri , sedefasti papiri) i raznih tehnika tiska (termo tisak, blindruck, zlatotisak, offset i digitalni tisak).

Sve naše pozivnica za vjenčanje su ručni rad, napravljena prema želji mladenaca. Tiskara Munger je jedinstvena u izradi pozivnica za vjenčanje i zahvalnica jer su naše pozivnice i zahvalnice ručni rad izrađene prema želji naših mladenaca.

Pozivnica za vjenčanje je ogledalo Vašeg vjenčanja, ona govori sve o Vama i trudu koji ste uložili da bi vaše vjenčanje bilo nezaboravno...

Ukoliko ste u nedoumici gdje i kako izraditi pozivnice za vaše vjenčanje dođite i uvjerite se da Vaši snovi mogu postati stvarnost.

×

Kontaktirajte nas

Ispunite formu i kontaktirat će Vas naše osoblje u što skorijem roku.

Molimo odgovorite na sigurnosno pitanje.

×

Naša lokacija

Map